Debrecen, Szabó Pál u. 45. Az Acsádi útnál, már 1993 óta

Debrecen, Szabó Pál u. 45.

Nyugodt, csendes környezetben, Debrecen kertvárosi részén (Veres Péter úti lakótelepen) édes megálló az Acsádi útból nyíló Szabó Pál utca 45. sz. alatti Mignon Cukrászda.

1993-ban nyitottuk meg kapuinkat. Kezdetben a kis üzlet elegendő volt a felmerülő kereslet és az akkori igények kielégítésére. Ám az évek során termékeink egyre szélesebb körben lettek népszerűek (köszönjük szépen minden Vendégünknek), szépen, lassan,de fokozatosan bővült a vendégkörünk. Ezzel együtt egyre nehezebb volt a megnövekedett igényeket a tőlünk elvárható szakmai színvonalon tartani. Ezen igen komoly oknál fogva fogalmazódott meg bennünk a bővítés lehetősége.

Jelenlegi arculatunk mai formáját a 2006-os évre sikerült kialakítani. Mostanra cukrászdánk számos szakmai díjjal, elismeréssel büszkélkedhet. Kedves kiszolgálás mellett fogyaszthatják el hagyományos receptek alapján előállított, klasszikusnak is nevezett süteményeinket is, emellett természetesen megtalálhatják nálunk az új ízek kedvelői egyedi receptek alapján készült termékeinket is.

Várjuk továbbra is már meglévő és új vendégeinket!

TÉRKÉP

Tovább a kategóriában: Debrecen, Kossuth u. 9. »